Hot Iron - DreamFitness

Hot Iron

hotiron

Az Iron System egy egyedülálló súlyzórudas edzésmódszer a gyors, tartós edzéseredmények eléréséhez. Az Iron System egy német termék, amely mára az USA-tól Olaszországig lelkesíti a fitnesz stúdiók közönségét. Rendkívül összetett, erőállóképességfejlesztő óra az egész test számára, ami megnyer szórakoztatásával, változatosságával, biztonságával és nem utolsósorban a kiemelkedő edzéshatékonyságával.
Az erőedzés az elképzelhető legideálisabb módon támasztja alá a testsúlycsökkentő programot. Az „utóégető” hatás a magyarázat arra, miért az erőedzés olyan hatékony a zsírtalanításban. Egy jól összeállított súlyzós edzést követő 24 órában a test minden egyes izma a regenerációs munka hatására kalóriákat éget, a megemelkedett alapanyagcsere hatására a zsírraktárak folyamatos utóégetés alatt állnak.
Az izomzat a legnagyobb szerv, mely testi nyugalomban zsírsavakat éget. A testileg inaktív években elvesztett izomtömeget erőedzésen keresztül újra visszanyerhetjük. Nem szabad elfelejtenünk, hogy 30 év felett az izomtömeg évente 1%-al csökken,ha azt megfelelő testi aktivitással nem ellensúlyozzuk!

Az Iron System program bemutatása:
HOT IRON I.  –  A kezdő program, elengedhetetlen feltétele a haladó programnak
HOT IRON II.  – Erőállóképességi, haladó program
IRON CROSS  – A legerősebb edzésrendszer, az alakváltozás és a teljesítménynövelés területén, ez egy hypertrófiás, izomépitő tréning

Meghatározott időközönként újabb és újabb kihívást kell adnunk testünknek, különben a várt eredmény elmarad. Ezért a 3 programot sorban végig kell járni, újra és újra 12 hetente váltogatva.

Kinek ajánlott:
Nőknek és férfiaknak egyaránt. A nők aggodalma a nagyobb izmok lerakódásától teljes tévhit, mivel nem rendelkeznek azzal a hormon mennyiséggel, amely ennek az alapfeltétele. A nők feszesebb kart, lábat, csökkenő csipőbőséget érhetnek el. A férfiak alapvetően különböző hormonháztartásuknak köszönhetően jelentős izomnövekedéssel számolhatnak.
Érdemes TRX órákon begyakorolni az alapgyakorlatokat mielőtt Hot Ironba belekezdenénk.

?