Magunkról - DreamFitness

A Dream Fitness 2016. február 22-től várja sportolni vágyó vendégeit. Pakson, a Poligon Üzletház földszintjén és első emeletén lévő fitneszterem magas színvonalú, változatos szolgáltatáspalettával rendelkezik. Az igényes sportolást és kikapcsolódást a 2 tükrös mozgásterem és a spinracing terem teszi lehetővé.

Szolgáltatásaink: csoportos fitness órák, személyi edzések, FMS állapotfelmérés, dietetikai tanácsadás

Bérletek: alkalmas és korlátlan bérletekkel várjuk a hozzánk érkezőket! Diákoknak és nyugdíjasoknak kedvezményt biztosítunk! Bérlettel rendelkező vendégeinknek online bejelentkezési felületet kínálunk.

Célunk: Edzőink szeretettel várnak a csoportos óráikon – minden edzettségi szinten segítenek a fejlődésben; a kezdőket hasznos tanácsokkal látják el és személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

Csapatunk segít abban, hogy minden vendégünk elérje céljait, legyen az akár alakformálás, akár izomépítés, akár fogyókúrához illeszkedő testmozgás és dietetikai tanácsadás. Ezek elérésének fontos követelménye, hogy szakembereink magas szintű képzettséggel rendelkezzenek.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, családiasan kialakított környezetben, elérhető árakon.

„Ne hagyd, hogy az álmaid csak álmok maradjanak!”

Seres Kata és Seres Károly
Dream Fitness üzletvezetők

 

?